Kirjoita alaotsikko tähän

Tuotetiedot
AdBlue 1000l

- Toimitetaan alahanalla ja isolla täyttökorkilla varustetussa IBC- astiassa.

- IBC- astia sisältyy hintaan, ei panttimaksuja! Kierrätä IBC- astia käytön jälkeen luonto huomioonottaen.

- Konttien rakenne vaihtelee: Pohjana puulava, muovilava tai rautakehikko. Täyttökorkeissa osassa myös keskellä korkkia avattava reikä. Mikäli toiveenasi tietyn tyyppinen kontti, ilmoita siitä tilauksen lisätietokentässä.

- AdBlue liuos täyttää ISO 22241 -1/-2/-3/-4/-5 standardien laatuvaatimukset ja on turvallista käyttää kaikissa SCR- järjestelmällä varustetuissa ajoneuvoissa (mm. henkilöautoissa, pakettiautoissa, kuorma-autoissa, jne.) ja erilaisissa työkoneissa valmistajan ohjeiden mukaisesti.

- AdBlue sisältää ureaa n. 32,5% ja loput vettä. AdBlue muuttaa kemiallisen reaktion kautta typenoksidit typeksi ja vedeksi. AdBlue ei ole polttoainetta eikä polttoaineen lisäainetta.

Tilaa oheisesta linkistä tai soita 045-8409319, tilaa ja nouda!


Käyttö ja varastointi

Kirjoita alaotsikko tähän

Käyttöohje

AdBlue on erittäin herkkä aine epäpuhtauksille mistä syystä adblueta käsitellessä täytyy huolehtia varusteiden ehdottomasta puhtaudesta. Älä käytä samoja tarvikkeita muiden nesteiden kanssa. Käytä ainoastaan AdBlue liuoksen kanssa soveltuvia tarvikkeita. AdBlueta tulee lisätä vain sille varattuun säiliöön ajoneuvossa tai työkoneessa. AdBlue on valmis ja erittäin puhdas vesipohjainen urealiuos ja sitä ei saa laimentaa vedellä tai sekoittaa muihin nesteisiin.

Varastointi

Suositeltu varastointilämpötila -5C - +25C. AdBlue kiteytyy ja jäätyy alle -11C* lämpötilassa. AdBlue liuos ei menetä ominaisuuksiaan kuitenkaan jäätyessä ja sitä voi käyttää normaalisti sulamisen jälkeen. Suositeltu käyttöaika 12 kuukautta valmistuspäivästä, mutta oikein varastoituna säilyy pitempäänkin. Varastointiolosuhteilla on suuri merkitys tuotteen säilyvyyden kannalta. Varastoi kuivassa, viileässä ja hyvin ilmastoidussa tilassa kaukana erilaisista työpisteistä ja muista epäpuhtauksia tuottavista lähteistä. Vältä varastointi suorassa auringonvalossa.